Blogg

V75 i Boden – HORSEQUALITY SWEDEN ABs  födelsedag!

Det var i fjol vid den här tiden som jag (Kerstin) och Maria tillsammans med internationella deltagare i kurser i Applied Equine Podiatry besökte Bodentravet. Utbildningsansvarig var Institute of Applied Equine Podiatry, USA med hovslagare  KC La Pierre i spetsen och under sommaren och höstens kurser  fanns deltagare från England, Grekland, Canada, Italien, Finland, Frankrike och Sverige på plats här i Boden hos mig.

Det var då planerna för att skapa företaget Horsequality Sweden AB tog form. Nu har det gått ett år, företaget är skapat och vi kan erbjuda exklusiv hovvård med friskvård för hästar som ska presterar och även digital rörelseanalys till de som kräver kolla på detaljer. Inte nog med det – bettrelaterade beteendestörningar, ett annat specialområden, blir under hösten kompletterat med digital bettryckmätning. Allt för att ge kunden en objektiv bild.

Vi har även en illustratör kopplad till oss nu – Ulf Abrahamsson med ett helt livs erfarenhet av att på bild beskriva interaktion mellan häst och människa – allt med en allvarlig glimt i ögat –det är hans teckningar du ser på hemsidan och ofta under våra kurser och i övrigt material.

Vi finns på plats på Bodentravet för att fira vår födelsedag – vi har HORSEQUALITY SWEDEN AB jackorna på oss och mobilerna är laddade – lägg till oss bland kontakterna redan nu: Kerstin 070-254 32 61, Maria 070-686 88 20 – ring upp så hittar vi en mötesplats i folkhavet.

Väl mött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *