Hovstimuleringsmaterial

Finns för användning i boots (18 mm) och för rehab (27 mm)
Boots 2 p 16×18 cm 220 kr + frakt, 4 p 400 kr + frakt
Rehab 2 p 16×18 cm 250 kr + frakt, 4p 460 + frakt

Återförsäljare

Iotas Hovbalans, Svärdsjö, Dalarna -. www.hovbalans.com
Anna Hane, Hyssna, Västergötland – www.viahov.se
Irene Sjölander, Hudiksvall, 070-449 4746 

Feed back från nöjd kund via vår återförsäljare Iotas Hovbalans – www.hovbalans.com:
”…Vi har promenerat med sulorna var dag sen de kom och hästen är så väldigt mycket bättre. Nu går hon utan boots i hagen och busar och galopperar runt. Innan promenaderna hände inget – hon blev varken bättre eller sämre.

Hovarna är röntgade ett par ggr och hon har ingen hovbensrotation. Problemet var ömhet och nu har det vänt tack vare att vi kan gå och få bättre cirkulation (tror jag i alla fall)… Ville bara ge besked och än en gång säga tack.

Jag köpte ett par av varje. Började använda de tjocka (anm REHAB) när vi promenerade och nu när vi börjat rida (!) henne använder vi bootssulorna (anm BOOTS). Hon är så pigg nu när vi rider och travar så luftigt att man inte ens kan ana att hon haft bekymmer.”

”Jag fick bra omdöme på HQ hovstimuleringssulorna från hästägaren med fånghästen som har provat den tunnare hovstimuleringssulan i bootsen från er!. Hon tyckte att er sula fungerade mycket bättre än tidigare comfort pads som vi provat. De höll formen bättre och hästen blev mycket bekväm med dessa.” 
Anna Hane, Viahov AB, yrkesverksam hovvårdare och återförsäljare – www.viahov.se